Orion, un maner al contrastelor

Orion este un maner in forma de arc ce arata, la prima vedere, ca un maner conventional,  dar, cu siguranta nu este. Designul sau este inspirat de stilul neoclasic si este simplificat si reinterpretat, cu un aspect antichizat de alama si argintiu, care ii confera un plus de personalitate.

Forma si finisajele sale contrasteaza cu mobilierul modern ceea ce creaza combinatii inedite, in special cu mobilierul alb care este in prezent in tendinte.

Este fabricat din zamak si este disponibil intr-o singura dimensiune de 128 mm (cc).

Aura, manerul vintage care revine in tendinte


Manerele clasice,cum ar fi Aura, devin principala caracteristică a interioarelor actuale, atât pentru mobilier de baie, cât și pentru bucătărie. Designul manerului Aura ne aduce aminte de manerele din interiorul rustic al bucătăriei și cele două finisaje întăresc această idee deoarece este disponibil în cupru antichizat și argintiu antichizat, cu un aspect uzat care accentuează și mai mult aspectul său vintage.

Lungimea  de 87 mm a manerului este ideală pentru toate tipurile de mobilier care necesită mânere cu personalitate, dar cu o dimensiune redusă. Se combină foarte bine cu ușile retro, încadrate. Fabricat din Zamak.

 

Steep, un maner ascuns pentru mobilier de baie

 

Mânerele care sunt ascunse  vederii sunt din ce în ce mai frecvente în baie, precum și în bucătărie.

Cu toate acestea, faptul că nu le puteți vedea nu înseamnă că nu sunt acolo. Mânerele ascunse, cum ar fi Steep, adaugă o notă practică si totodata spectaculoasa prin linia fina ce o dezvolta pe toata lungimea frontului.

Când sertarul sau dulapul este deschis, profilul mânerului transmite un aer de modernitate și adaugă personalitate mobilierului.

Steep este montat pe  mobilier la un unghi de 45 ° care permite o deschidere ergonomica . Este fabricat din aluminiu și este disponibil pentru diferite grosimi de usi pentru mobilier variind de la 16mm la 22mm.

Acesta vine într-o bara de 3 m lungime care poate fi apoi tăiată în funcție de lungimea pe care o doriți.

Steep este un produs al Viefe, o companie de top spaniola si este importat in Romania  de Maxgermob srl ,distribuit  prin www.maxdeco.ro

 

 

 

 

 

Nick, mânerul versatil

 

Nick este un mâner cu o formă liniară netedă fabricată în zamak. Designul său rotund și textura plăcută se potrivește perfect pe diferite tipuri de mobilier, de la mobilier de birou până la bucătărie, baie, sufragerie sau mobilier pentru dormitor.

Cea mai mică dimensiune se comportă ca și cum ar fi un buton, permițându-i să fie montat în mai multe moduri. Funcționează bine individual și, de asemenea, ca parte a unei compoziții care aduce împreună butoni și mânere pe o singură bucată de mobilier.

Disponibil în finisajele cromat strălucitor, nichel periat și, de asemenea, în tipuri de finisaje mai moderne, cum ar fi cuprul periat și alama periată care se îmbină foarte bine cu mobilierul alb sau mobilierul din lemn de culoare închisă, unde culorile sobre ale lemnului contrastează bine cu strălucirea mânerele.

Roboții, butoni pentru camerele de copii

„Pe planeta roboților, nimeni nu se plictisește. Când unul dintre ei are nevoie de o șurubelniță, fiecare robot dorește să-i împrumute una. Dacă este necesar, vor demonta mâinile, picioarele și brațele și apoi le vor pune din nou împreună. Uneori o fac bine,alteori ceva nu prea se potriveste… așa că se vor uita unul la altul zambind și vor începe să danseze.”

Aceasta este povestioara care prezintă noua colecție de roboți, butonii pentru camere pentru copii, care adaugă o atingere de fantezie. Ei vin în 4 modele diferite: albastru, roșu, verde și roz, care funcționează bine atunci când sunt montati împreună sau când același caracter este folosit în mod repetat pe același articol de mobilă. Fabricati din Perspex.

 

 

 

Băi cu decoratiuni aurii

Băile cu decorațiuni aurii nu mai sunt sinonime cu modele de lux sau baroc. Robinetele și alte decorații, cum ar fi butonii și mânerele într-un finisaj auriu (cupru sau alamă) sunt cu adevărat la modă.

Pentru a vă asigura că alegeți corect, există câteva lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare:

– Un aspect lustruit auriu nu este la fel de obositor ca unul foarte strălucitor.

– Chiar dacă poate părea o alegere riscantă, auriul poate fi combinat cu mobilier galben și rezultatul este cu adevărat surprinzător.

– Auriul poate oferi un aspect elegant, combinat cu negru și gri.

– Dacă alegeți să folosiți dale aurii, asigurați-vă că acestea sunt doar pe o parte a băii.

– O cadă aurie înseamnă că nu trebuie să folosiți alt tip de decor auriu în restul băii.

La Maxdeco avem o gamă largă de butoni și mânere aurii.. Vizitați site-ul nostru pentru a afla despre ele.

Negrul este cu siguranta un invingator cand vine vorba de decorare!

Negrul impune, contrastează, nu este obositor si  nu iese niciodată din modă.Se poate combina cu toate tipurile de stiluri decorative, alte culori și toate tipurile de materiale. În interioare mai îndrăznețe, se utilizează pe pereți, podele și mobilier. Cu toate acestea, are și versiunea sa mai soft, atunci când se aplică accesoriilor, robinete, textile, picioare de mobilă, cadre, butoane și mânere

Butoanele și mânerele negre se combină cu orice și contribuie la crearea unei ambianțe neutre care ne ajută să evităm oboseala vizuală și să ne relaxăm de la milioane de stimulente cromatice de care avem parte în fiecare zi. Atât de multe produse în negru pot fi văzute în bucătării, băi și pe diferite materiale de mobilier, fie că este vorba de un finisaj din lemn, lăcuit sau laminat. Aici vă vom arăta doar câteva dintre ele, dar în secțiunea produse de pe pagina noastră de internet le puteți descoperi pe toate celelalte.