Catalogul Contrast de la Viefe

Catalogul Contrast de la Viefe

Catalogul Contrast de la Viefe

 

Viefe a lansat noul catalog pe anul 2023, intitulat Contrast. La ce sa te astepti: sute de pagini cu accesorii pentru mobilier, in ton cu noile tendinte!

 

Crearea contrastelor echilibrate

Contrast reprezinta punctul culminant al unui lung proces de creatie: produse, materiale si finisaje noi. Contrastele ne definesc, iar acestea reprezinta esența noilor colecții, ce transmit informalitate, clasa si o simplitate rasunatoare. Sofisticate si practice, eclectice prin natura lor, accesoriile pentru mobilier Viefe transforma complet experienta obisnuita a utilizatorului. Toate produsele Viefe sunt disponibile pe site-ul nostru!


 

Co-creat in Europa cu designeri internationali

Pentru a crea noile produse incluse in Contrast, colaborarea cu designeri de renume nu a lipsit: germanii de la Kaschkasch, italienii de la Balutto Associati, designerul coreean Sung Sook Kim si multi altii.


 

Aceste colaborari au dat naștere butonilor, manerelor si agatatorilor de perete cu un design 100% avangardist. Curiozitatea si sensibilitatea estetica au dus la un nou mod de abordare a unor modele odata consacrate.

 

Finisaje noi: alama cava periata si alama rustica

Finisajele din alama cava periata si alama rustica, alaturi de zamak si aluminiu, completeaza cele mai populare modele si vor fi incorporate in noile lansari ca parte a colectiei Contrast.


 

Finisajul din alama cava periata (L618/Z618) este un finisaj premium care adauga o nota de exclusivitate mobilierului. Podusele ce au acest finisaj se remarca prin versatilitate, deoarece completeaza atat decorurile clasice, cat si cele contemporane.


 

Finisajul din alama cava periata creeaza un contrast perfect cu nobletea lemnului de nuc. Manerele sau butonii cu acest finisaj, montati in bai sau bucatarii, adauga rafinament si creeaza o atmosfera placuta. De asemenea, produsele cu design modern combinate cu culori verzi, pamantii sau de tip argila, contribuie la crearea unui spatiu mult mai luminos si incapator.


 

Modele disponibile in finisaj din alama cava periata: LuvDiscConicRim si Angle.

 

Finisajul din alama rustica (L623) transmite un sentiment de coerenta vizuala si omogena decorurilor cu design vintage. Manerele si butonii cu acest finisaj se potrivesc perfect cu piese de mobilier de culoare crem, gri sau cu estetica vintage palida. Mai mult, aplicarea acestui finisaj pe butonii Arpa sau Arpa Plate adauga un contrast placut pe mobilierul realizat in culori aflate in trend, cum ar fi albastrul turcoaz sau teracota.


 

Catalogul Contrast poate fi consultat aici: https://bit.ly/viefe-catalog-contrast-2023

 

 

Suport clienti L-V 08:00-16:00

0724089889 comenzi@maxdeco.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!