Cum alegi manerele potrivite pentru usile de interior

Cum alegi manerele potrivite pentru usile de interior

Am lansat o noua categorie de produse pe site-ul nostru: manere pentru usi de interior! Fiecare model respecta tendintele actuale, iar calitatea materialelor folosite asigura confort si functionalitate pe termen lung. Gama este variata in ceea ce priveste finisajele, formele, culorile si sistemele de deschidere / inchidere.

 

Totusi, cum alegi manerele potrivite? Uite cateva recomandari:

 

Pe langa functionalitate, tine cont si de designul acestora. Manerele pentru usi reprezinta si un element de decor, care trebuie sa se potriveasca atat cu estetica usii, cat si cu designul general din incaperi. De regula, manerele nu ar trebui sa aiba aceeasi culoare cu cea a usii.

 

Iti punem la dispozitie nu mai putin de 12 colectii de manere pentru usi, cu sute de modele! Gama variata iti permite sa alegi manerele preferate in functie de preferinte si de incaperile pentru care optezi: bai sau dormitoare, sufragerii si bucatarii.

 

Ce tip de maner ar trebui sa folosesti? Ei bine, acestea se impart in 3 categorii: manere de tip clanta, de tip buton si de tragere. Noi ti le recomandam pe cele de tip clanta, fiind si cele mai cunoscute. Au forma alungita, sunt actionate prin apasare si se potrivesc cu orice tip de usa. 

 

Cu sild sau cu rozeta? Manerele cu rozeta sunt mai discrete decat cele cu sild, integrandu-se mult mai bine in designul incaperilor. Manerele noastre sunt disponibile atat in variante cu rozeta rotunda, cat si si patrata. 


In ceea ce priveste sistemul de inchidere, manerele cu cheie sunt potrivite pentru usile de la holuri, bucatarii si sufragerii, iar cele cu sistem de rasucire partiala sunt ideale pentru usile de la dormitoare si bai.

 

Nu in ultimul rand, tine cont de calitatea materialelor. Toate manerele noastre sunt fabricate din zamak, fapt ce asigura rezistenta la coroziune si o durata de functionare indelungata.

 

Esti gata pentru shopping? Exploreaza gama noastra de manere pentru usi de interior!

Suport clienti L-V 08:00-16:00

0724089889 comenzi@maxdeco.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!