Lemnul, principalul protagonist al acestui an!

Lemnul, principalul protagonist al acestui an!

Lemnul, principalul protagonist al acestui an!

 

Lemnul este din ce in ce mai prezent in locuintele noastre, fie ca ne referim la parchet, pereti, piese de mobilier sau accesorii pentru mobila. Pe langa faptul ca transmite un sentiment placut, linistitor, lemnul este un bun izolator si rezista foarte bine la fluctuatiile de temperatura. Sustenabile si usor de intretinut, majoritatea pieselor din lemn trec prin mana mai multor generatii, devenind astfel adevarate comori, pline de personalitate.


 

Fiecare an vine cu trenduri noi în amenajarile de interior, iar sezonul acesta accesoriile pentru mobilier realizate din lemn sunt in topul preferintelor. Uite cateva sugestii:


 

Adauga un sentiment de naturalete in incaperi cu manerele pentru mobila din colectiile Flapp si Eto. Gama larga de stiluri si dimensiuni permite adaptarea acestor manere chiar si la piesele de mobilier mai mari, astfel incat sa le puna designul in valoare.


 

Butonii pentru mobila din colectiile Conic, Disc si Bol sunt ideali pentru usile si sertarele mai mici. Formele rotunjite, alaturi de finisajele din lemn, ofera un sentiment de liniste si de caldura in orice incapere. 


 

Atat peretii albi, cat si cei cu culori pamantii, joaca un rol important in transmiterea senzatiei de naturalete, iar decorarea acestora va complimenta intreaga locuinta. Iti recomandam agatatorile de perete din colectiile Switch si Zoot. Acestea din urma ofera un plus de rafinament, datorita combinatiei dintre lemn si aluminiu. 



Asadar, acum este momentul sa faci cateva schimbari in casa ta!

Suport clienti L-V 08:00-16:00

0724089889 comenzi@maxdeco.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!