Manerele pentru mobila Fold si puterea detaliilor

Manerele pentru mobila Fold si puterea detaliilor

Manerele pentru mobila Fold si puterea detaliilor

 

 

Numele - Fold -  sugereaza principalele caracteristici ale accesoriilor incluse in aceasta colectie: forma distinctiva si adaptabilitatea la o gama larga de piese de mobilier. Laolalta, ofera un aspect unic si o optiune ideala pentru cei care sunt in cautarea unor accesorii minimaliste cu note industriale.

 

 

Manerele Fold adauga personalitate in orice incapere. Fabricate din zamak, pot fi montate atat pe verticala, cat si pe orizontala, ceea ce ofera un plus de creativitate in amenajarea spatiilor. 

 

 

Pe langa designul minimalist, manerele Fold se remarca prin functionalitate: fila concava le face ergonomice si usor de prins.Sunt disponibile in 5 finisaje: nichel periat, negru matalb matalama si alama cava periata.

 

 

Deși sunt disponibile doar intr-o singura dimensiune (138 mm distanta intre gauri), se adapteaza cu usurinta si sunt ideale pentru usile glisante, dressingurile elegante, mobilierul de birou sau orice mobilier situat in zonele cu spatiu redus.

 

Decoreaza incaperile cu manerele pentru mobila din colectia Fold - o optiune eleganta si versatila, ce confera un aer de designer oricarui tip de spatiu!

 

 

Suport clienti L-V 08:00-16:00

0724089889 comenzi@maxdeco.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!