Top 5 cele mai populare produse de pe Maxdeco

Top 5 cele mai populare produse de pe Maxdeco
          Amenajarea interioara a locuintei este un proces pe cat de incitant, pe atat de provocator, deoarece presupune gasirea unui echilibru perfect intre estetica si functionalitate. Decorarea pieselor de mobilier cu butoni sau cu manere adecvate implică, de asemenea, creativitate si simt practic. Toate deciziile pe care le iei vor reflecta, in final, o parte din personalitatea ta.
            Alegerile nu sunt usoare, stim, dar nu e cazul sa intri in panica. Ce-ar fi daca ti-am spune ca exista un loc in care poti alege dintr-o gama variata de produse, in functie de nevoile tale?
          In materie de accesorii pentru mobila, Maxdeco iti pune la dispozitie o multitudine de 
manere si butoni premium pentru decorarea pieselor de mobilier. Iti prezentam, in continuare, un top al celor mai populare produse de site, din care te poti inspira si tu:
          1. Colectia Este
        Manerele pentru mobila din colectia Este se remarca printr-un design minimalist, liniar. Versatilitatea este punctul lor forte, deoarece se potrivesc pe toate tipurile de mobilier din dormitor, bucatarie sau baie. Nu este de mirare faptul ca aceasta colectie se bucura de un mare succes. Mai mult, modele sunt disponibile in mai multe finisaje: crom lucios sau mat, nichel periat, cupru periat, auriu periat, gri grafit si negru mat.
           2. Colectia Vann

      Continuam cu manerele pentru mobila din colectia Vann, ideale pentru cei care vor sa fie mereu in tendinte. Designul acestor manere este unul modern, cu linii drepte. Pe langa eleganta, forma lor asigura confort si aderenta optima. Manerele din colectia Vann sunt disponibile, de asemenea, in mai multe finisaje: alama periata, negru mat, aluminiu si otel inoxidabil.

          3. Colectia Graf
        Daca ai decis sa fii mai indraznet in ceea ce priveste amenajarea interioara a locuintei, s-ar putea ca butonii pentru mobila din colectia Graf sa fie solutia ideala pentru tine. Acestia se remarca printr-o estetica industriala moderna, ceea ce iti permite sa te joci cu diferite stiluri. Butonii pentru mobila Graff ofera o prindere perfecta si sunt disponibili in mai multe finisaje, în functie de nevoile tale: crom lustruit, anodizat mat, negru mat, otel inoxidabil si alama periata.
          4. Colectia Como
         Butonii pentru mobila Como vin in ajutorul celor care mizeaza pe simplitate, functionalitate si versatilitate atunci cand vine vorba de amenajarea interioara a locuintei. Designul butonilor, prin liniile subtile, permite o îmbinare perfectă pe orice tip de mobilier. Bineinteles, poti alege dintr-o gama variata de finisaje, in functie de stilul pe care doresti sa il atingi.
          5. Colectia Roma
        Încheiem topul cu manerele pentru mobila din colectia Roma, ideale pentru cei care cauta un echilibru intre clasic si modern. Indiferent de tipul de mobilier pe care sunt montate, manerele Roma oferă eleganta si confort. Finisajele disponibile au fost atent alese, astfel incat iti vei putea aduce locuinta la rang de arta.

Suport clienti L-V 08:00-16:00

0724089889 comenzi@maxdeco.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!