Versatilitatea mânerelor lungi

Versatilitatea mânerelor lungi

Versatilitatea mânerelor lungi 

 

Manerele lungi pentru mobila din colecțiile Viefe respecta noile tendinte de design interior: spații largi, deschideri mari, cu piese de mobilier înalte. Aici, versatilitatea mânerelor lungi își spune cuvântul. Îți vom prezenta în continuare câteva sugestii:

 

Începem cu manerele lungi realizate din lemn de nuc si de stejar, din colecția Flapp. Calitatea lemnului si marginile usor rotunjite fac din aceste manere un accesoriu clasic, elegant si de nelipsit. Manerele pentru mobila Flapp sunt unice pe piata, datorita formatului lung de 1.100 mm, optiunile decorative fiind nelimitate.

 

 

Continuam cu manerele lungi din colectia Eto, remarcabile prin combinatia dintre lemn si elemente din aluminiu. Aceste manere au ca inspiratie forma cilindrica a barelor de balet, iar formatul de 1.600 mm permite crearea unor decoruri cu o estetică specifică, in functie de finisajul ales: gri lava/nuc, gri lava/stejar sau negru mat/negru mat lacuit.

 

 

Pentru iubitorii stilului industrial, propunem manerele lungi din colectia Wing, al caror design cauta sa imite lejeritatea si eleganta aripilor de avion.Formatul de 1.120 mm permite crearea unor compozitii unice pe toate tipurile de dulapuri si mobilier. Sunt disponibile in 4 finisaje elegante: bronz antichizat, negru periat, otel inoxidabil si alama cava periata.

 

 

După cum spuneam, versitalitatea manerelor lungi deschide posibilitati pe masura! Odata montate pe mobilierul din bucatarii, bai, dormitoare sau sufragerii, spatiile capata o alta dimensiune.

 

 

Suport clienti L-V 08:00-16:00

0724089889 comenzi@maxdeco.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!